Kusta: Monika ima sjajne manire!

„Je l’ sad verujete u ono što sam vam pričao?

Da je Monika Beluči jedna sasvim obična žena sjajnih manira koja nema specijalne prohteve?”, kratko nam je juče dobacio

Emir Kusturica dok je sa gošćom, prelepom Italijankom, prošetao kroz Mećavnik, a zatim je odveo na skijalište Iver.Devet kilometara od gužve “Kustendorfa”, gore u planini, u hotelu „Mladost“, Emir, Monika i direktor Kanskog festivala Tjeri Fremon ručali su iza zatvorenih vrata. Na meniju se, kako se videlo od konobara koji su nosili hranu, našlo puno salate, dva ovala jagnjećeg pečenja, a to je zaliveno sa dve boce crnog vina.

 

 

Monika je preksinoć doputovala na Mećavnik i narednu noć, do sitnih sati, provela u društvu domaćina i njegove porodice. I preksinoć i juče ujutru je večerala odnosno doručkovala u restoranu u kome se hrane i novinari i studenti učesnici festivala. Sve vreme je bila prirodna, neposredna i pozirala je fotoreporterima. Sa Kustom je pričala o budućem filmu “Ljubav i rat“, koji će njih dvoje zajednički realizovati počev od proleća.- Ama baš nikakvih posebnih prohteva nije imala, ponašala se obično, zahvaljivala se za svaku uslugu – priča nam član osoblja u jednom od objekata Mećavnika.

 

 

U nedelju se probudila neuobičajeno rano za goste festivala, doručkovala u restoranu „Viskonti“, a zatim nekih pola sata sa Emirom ćaskala u separeu „Proklete avlije“.

 

Druga VIP gošća „Kustendorfa“, francuska glumica Odri Tatu, juče pre podne je u društvu Kusturice obišla Andrićgrad, a po povratku je pokupila svoje kofere i otputovala.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kusta: Napadaju me zbog zidine!

Kusta primio nagradu na džez festivalu!

Kusta snima film o pravoslavlju


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Kusta: Monika ima sjajne manire!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump