Nata na tankom ledu!

Sneg, bljuzgavica i poledica nisu sprečili pop zvezdu Natašu Bekvalac da navuče kratku haljinu i sandale sa visokim potpeticama.

I tako sređena se zaputi na četvrti

rođendan sestričine Petre, te u društvu sestre Kristine, male slavljenice i svoje mezimice Hane dođe u dečju igraoncu.Doterane sestre Bekvalac juče su došle do dečje igraonice na Dorćolu i uprkos teškoćama ušle sa ćerkicama. Dok je Hanu nosila Mira, mama popularne pevačice, Nataša i Kristina su zajedničkim snagama donele Petru.

Popularne sestre Bekvalac na rođendan slavljenice došle su sa malim zakašnjenjem, a tamo ih je čekao Kristinin bivši suprug i Petrin tata Ivo Martinović, ali i drugi gosti. Torta u obliku dvorca stigla je kad i mala slavljenica, koja se nije odvajala od svog zeke, pa je negodovala čak i kada je tetka Nataša pokušala da joj pomogne da joj ne bi ispao.Sa Petrinog rođendana izostao je Dragoljub Bekvalac, ali i Natašin dečko Vladimir Vuksanović. Dok su se devojčice igrale sa svojim gostima, mame i bake su razgovarale u posebnom kutku i povremeno proveravale Petru i Hanu, koje su uživale u igri sa drugarima.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nata uživa na Kopu!

Nata higijeničarka!

Nataša Bekvalac uživa sa porodicom


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Nata na tankom ledu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump