Mirna, Nevena i Sara otvaraju Beosong

Mirna, Nevena i Sara otvaraju BeosongTrio, koji čine Mirna Radulović, Nevena Božović i Sara Jovanović, otvoriće 2. marta prvo polufinale festivala Beosong 2013.

Sa pesmom „Ljubav je svuda“.

Igor Terzija sa pesmom „Moja svetlosti“ nastupiće drugi na festivalu, čiji pobednik će predstavljati Srbiju na ovogodišnjoj pesmi Evrovizije u Malmeu od 14. do 18. maja ove godine.

 

Pod rednim brojem tri nastupiće Maja Nikolić sa pesmom „Blagoslov“, a potom i grupa Kal sa numerom „Usne kadifa“.

Nenad Milosavljević, poznatiji kao Neša Galija, sa pesmom „Ruža od baruta“ nastupiće kao peti, dok za njim slede Saška Janković sa pesmom „Duga u tvojim očima“ i Dušan Zrnić „Što prolazim“.

Naredna, osma numera biće kompozicija Nikole Burovca „Anđeo sa neba“, potom Dušan Svilar sa pesmom „Spas“ i grupa Sky’s sa pesmom „Magija“.

Ksenija Kočetova sa pemom „Svetla pale se za nas“ nastupiće pod rednim brojem 11, a za njom Marija Mihajlović sa pesmom „Halo“ i Aleksandra Dabić sa kompozicijom „Savršen kraj“.

Pod rednim brojem 14 nastupiće Kristina Sabić sa pesmom „Za tebe živim“, dok će poslednji na binu izaći Žarko Stepanov, koji će otpevati pesmu „Tren“.

Građani koji budu glasali prve večeri izabraće pet izvođača, koji će nastupiti druge večeri, a jedan od njih će biti izabran da predstavlja Srbiju na Eurosongu.

Izvršni direktor projekta Pesma Evrovozije Duška Vučinić izrazila je nadu da će svi takmičari dati sve od sebe da budu što bolji na ovom festivalu, ali da će samo jedan imati priliku da zablista i predstavlja Srbiju u Malmeu ovog maja.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Marija i Danijel otvaraju školu pevanja!

Eurosong: Večeras finale!

Majin sin u depresiji zbog festivala!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Mirna, Nevena i Sara otvaraju Beosong”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump