Severina otvorila Aleksandru račun u banci!

Severina otvorila Aleksandru račun u banci!Tata mu je poklonio medalju za humanost, koju je dobio za doniranje novca porodilištima.

A mama mu je otvorila bankovni račun za školovanje i već uplatila

pozamašnu svotu.

 

Kako za “Alo!” otkriva izvor blizak hrvatskoj pevačici, Severina je u Zagrebu upriličila sinu proslavu kojoj je prisustvovao i Milan Popović.

 

– Oni su porodica i Severina i Milan se dobro slažu, pa je on prisustvovao rođendanu svog sina. Aleksandar je dobio mnogo poklona, a ono što pouzdano znam je da mu je Severina otvorila račun u banci u Hrvatskoj i to na dan njegovog prvog rođendana. Proslava je napravljena za uži krug Severinine rodbine i prijatelja i to je bio jedan lep, radostan događaj, a ona je zaista uživala – za “Alo!” je otkrio izvor.

 

O ovom događaju nismo uspeli da dobijemo komentar od popularne pevačice, budući da se njen portparol nije javljao na telefon tokom jučerašnjeg dana.

Severina je svog prvenca rodila prošle godine, 20. februara u porodilištu u Splitu, a dobila ga je nakon samo godinu dana veze sa biznismenom Milanom Popovićem. U oktobru prošle godine, u crkvi Srca Isusova na Zametu kraj Rijeke, Severina je krstila Aleksandra, a ceremoniji nije prisustvovao Popović.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Severina napustila porodilište!

Severina ima novog dečka?

Severina tajno u Beogradu!


Tagovi: [ , ]

Jedan komentar na “Severina otvorila Aleksandru račun u banci!”

  • Anonimni
    13 marta, 2013, 12:39

    BAŠ PA ON VEĆ BIZNISMEN… AJME MENI

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump