Svilar odustao od koreografije!

Svilar odustao od koreografije!Naime, kako bi se ovaj nastup razlikovao od njegovih dosadašnjih, Svilarov tim odlučio je da se Dule pojavi na sceni sa plesnom grupom.

Gde će i on imati svoju tačku.

– Dušan muke muči ovih dana. Meni je vrlo smešan, njemu je plesna tačka noćna mora! Rekao je da nema živaca i vremena da se bavi plesnim koracima i da će odustati od koreografije. Mogu plesači da igraju pored njega, ali on to ne može – rekao nam je izvor blizak Svilaru, a onda smo i od njega čuli da mu koreografija slaba tačka:

 

– Ma koncentrisan sam na svoj glas i pesmu. Ne mogu da se bavim plesom, zaista. Ja se pomerim dva-tri koraka na bini i to je sve. Zamislite mene kako se mlatim i bacam po sceni. Pa ništa smešnije! Nemam vremena da učim nove plesne korake – rekao nam je Dušan, čija je pesma jedina iz “Grand produkcije” prošla na “Beosong”. On je još i dodao da bi voleo da pobedi, ali ako se to ne desi, zadovoljan je što će se uopšte pojaviti na takvoj manifestaciji.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Hari odustao od jednog koncerta u Beogradu!

Dušan Svilar se oporavlja posle operacije!

Novak: „Izgubio sam od velikog igrača!“


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Svilar odustao od koreografije!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump