RRA zabranila golu Daru na „Pinku“!

RRA zabranila golu Daru na „Pinku“!– Dara se našla u velikom problemu jer je za slikanje i snimanje najavnog spota potrošila silne pare koje treba brzo vratiti.

Međutim, očito je da RRA ne misli tako, pa

je nekim pevačicama koje su takođe snimile golišave spotove dozvolio dnevno emitovanje, a Radu Adžić je zabranio – završava naš izvor, čije je navode Dara Bubamara ovako prokomentarisala:

 

 

– Svaki umetnik treba da ima slobodu da se izrazi kroz svoju volju i onako kako to publika traži od njega. Tako sam i ja na predlog fanova odabrala ovaj stil za novi album. Nisam još čula da je neki umetnik zabranjen bilo gde u svetu zbog svog predstavljanja. Na kraju krajeva, to su slike koje će biti na novom CD-u, a sigurna sam da publika jedva čeka da ga nabavi, tako da se ne osvrćem mnogo na to ko i šta zabranjuje – rekla je pevačica za naš list, dok sa RRA nismo uspeli da stupimo u kontakt do zaključenja broja.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ana Mihajlovski: Bubamara izgleda kao ubica!!!

Sajko zabranjen na „Pinku“?

Kaja opet zabranjena na „Pinku“!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “RRA zabranila golu Daru na „Pinku“!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump