Milena i Dašić se više ne kriju!

Milena i Dašić se više ne kriju!Kako smo saznali od izvora koji se našao na licu mesta, pomenuti par je u sredu uveče došao zajedno u jedan beogradski klub, držeći se za ruke.

Bili su nasmejani i

nisu skrivali da su srećni. Da su sada u zvaničnoj vezi, potvrđuje i činjenica da su se ljubili u prepunom klubu.

 

 

– Svi su bili u šoku kada su videli Milenu i Dašića da su ušli u klub držeći se za ruke. Poznato je da se oni viđaju, ali koliko sam upućena, on ima ženu i dete i sa Milenom je u nekoj tajnoj vezi. Oko pola jedan ušetali su u klub, Vladimir je išao prvi, a Milena iza njega držeći ga za ruku. Smestili su se u separe, u kom su bili sa većim društvom, a kada su malo popili i opustili se, krenuli su i poljupci. Videlo se da je Milena srećna i da uživa konačno sa svojim dečkom – rekao nam je izvor koji je bio u sredu uveče u klubu “Sinema”.

 

Podsećamo da je naš list nedavno objavio fotografiju košarkaša koji je bio na nastupu pevačice, sa kog su zajedno otišli, kako se pretpostavlja, u Milenin stan.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Milena i Vlada ponovo u ljubavi!

Jovana i Marko se više ne kriju!

Milena i Nemanja: Lažu da nas niko neće!/intervju/


Tagovi: [ ]

3 komentara na “Milena i Dašić se više ne kriju!”

 • Anonimni
  17 aprila, 2013, 10:35

  Dajte pa šta prije bih rekla da ga je ta uhvatila na dijete I SAD ON MORA DA BUDE SA NJOM JEL.. . MOŽDA JE OVO SA MILENOM LJUBAV TAKO DA RAZUMIJEM MENI SU SKROZ OK.

 • 18 aprila, 2013, 3:07

  Lepo je to sto se vole

 • 29 maja, 2013, 21:15

  Pustite ljude da se vole Smile

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump