Goga Sekulić uz muža dobila i dvoje dece!

Goga Sekulić uz muža dobila i dvoje dece!Godinama unazad slušali smo Gogu Sekulić kako se neće udati dok ne naiđe na onog pravog, a taj trenutak desio se pre dva dana.

Kada je pevačica konačno stala na ludi

kamen i venčala se, ali kako “Alo!” saznaje, i dvoje dece koje Igor Ramović ima. Naime, Gogin suprug svojevremeno je bio u vezi sa manekenkom koja mu je rodila dvoje dece.

– Njih dvoje nisu želeli da pričaju o tome u medijima. Goga ga je predstavljala u medijima kao biznismena koji je dugo radio u inostranstvu, ali detalje nije želela da otkriva štiteći njegovu intimu. On je tamo živeo sa jednom od najpoznatijih britanskih manekenki, dobili su dvoje dece, ali se nisu venčali. On ih viđa kada je u Londonu, gde oni žive, a i deca često dolaze ovde, tako da on baš vodi računa o njima, dobar je i pažljiv otac – rekao je za “Alo!” dobro obavešten izvor blizak ovom paru i dodao da nije siguran da li je pevačica ovu informaciju podelila sa svojim bližnjima.

Kada smo pozvali Sekulićevu da nam prokomentariše prošlost svog muža, ona nam je potvrdila naša saznanja.

– Naravno da znam za njegovu decu i upoznala sam ih. I mi planiramo porodicu. Ne vidim razlog da pišete o tome jer decu ne treba mešati u bilo kakve priče. Igor je uspešan biznismen i ima svoje firme za obezbeđenje u Britaniji – pričala je Goga sa nama i dodala:

– Ja imam uspešnog muškarca i mogu i da ne radim ako želim, živeli bismo lepo. Nisam kao neke pevačice da ja izdržavam svog muškarca, a da pričam po novinama drugačije – izjavila je pevačica za naš list.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Goga Sekulić napala Milenu Ćeranić!

Goga Sekulić se vraća u „Grand“?

Pretučene Mia i Goga!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Goga Sekulić uz muža dobila i dvoje dece!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump