Maca glumi s Pirsom Brosnanom i Olgom Kirilenko!

Maca glumi s Pirsom  Brosnanom i Olgom Kirilenko!Dragan Marinković Maca dobio je jednu od značajnijih uloga u filmu “November Man” koji će se ovog leta snimati u Srbiji i Crnoj Gori.

Poznati srpski glumac i voditelj pojaviće se

uz Pirsa Brosnana i Olge Kirilenko u ovom akcionom ostvarenju čija se premijera očekuje 2014. godine.

– Maca je jutros odradio probno snimanje i dobio je odličnu ulogu, kaže izvor Telegrafa, blizak produkciji ovog ostvarenja, i dodaje: Marinković bi trebalo da tumači ulogu Rusa, inače Brosnanovog bliskog prijatelja, a pojaviće se u dosta zajedničkih scena s bivšim Džejmsom Bondom, kao i sa Olgom Kirilenkom, ukrajinskom lepoticom (koja se takođe proslavila u filmu o čuvenom tajnom agentu). Inače, ljudi koji su angažovali Macu bili su oduševljeni njegovom glumom u nekim ranijim “ratnim” ostvarenjima, a posebno im se dopala njegova rola iz filma “Neprijatelj” Dejana Zečevića, zaključuje izvor Telegrafa.

Dragan Marinković potvrdio nam je da je bio na probnom snimanju, ali nije želeo da otkriva detalje o svojoj novoj ulozi.

Film “November Man”, čiji je Brosnan jedan od producenata i glavni glumac, biće sniman u Srbiji i Crnoj Gori. Film je nastao na osnovu knjige Bila Grejndžera “Ne postoje špijuni” (eng. “There Are No Spies”), koja govori o bivšem operativcu CIA koji se vraća iz penzije kako bi se sukobio sa svojim bivšim učenikom u smrtnosnoj igri na visokom nivou, gde su uključeni zvaničnici CIA, ruski predsednički kandidati i čečenski teroristi.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Maca više neće biti voditelj “ Velikog Brata“!

Maca otvara buregdžinicu u Beogradu!

Maca kao voditelj u novom otkačenom kvizu“Distraction“!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Maca glumi s Pirsom Brosnanom i Olgom Kirilenko!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump