Mili: Završiću novi Cecin album pre nastupa na Ušću!

Mili: Završiću novi Cecin album pre nastupa na Ušću!Aleksandar Milić Mili koji je nedavno sa svojim “Miligramom” održao veliki koncert u Srajevu kaže za “Blic” da završava novi Cecin album.

– Cecin album je skoro gotov i

spreman za izdavanje. Trebalo bi da bude predstavljen pred veliki koncert koji sprema na Ušću 28. juna. Takođe, novi album “Miligrama” se sprema i biće pred publikom krajem godine. Odmah potom radićemo Kombank arenu, ali i Zagreb, Ljubljanu i druge velike gradove u regionu – kaže Aleksandar Milić o predstojećim poduhvatima.

 

On i „Miligram“ u kom peva Alen Ademović imali su koncert u prepunoj sarajevskoj „Zetri“, gde su pevali za 15.000 ljudi.

 

– U „Zetri“ smo svirali skoro tri sata. Publika je sve vreme pevala i igrala sa nama, a zbog pirotehničkih efekata neprekidno je gorela vatra oko nas. Bukvalno se može reći da je prepuna „Zetra“ gorela. Na koncertu je simbolično gost na jednoj pesmi bio Hari Mata Hari, a u pitanju je prvi veliki hit koji sam napisao sa njim “Ja ne pijem”. Gost je bio i mladi bosanski pevač Deniel Ahmetović – kaže Mili.

On takođe dodaje da je zadovoljan jer je za osam meseci, koliko postoji „Miligram“, uspeo da izda dva dobro prihvaćena albuma.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Zakopali sekire: Mili radi novi Cecin album!

Ceca posle zatvora kreće na turneju!

Ceca Ražnatović snimila novi album!


Tagovi: [ ]

Jedan komentar na “Mili: Završiću novi Cecin album pre nastupa na Ušću!”

  • GOGA
    27 maja, 2013, 11:13

    SUPER……………… RADUJEMO SE…. CECA KRALJICA

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump