Karleuša plakala na bini!

Karleuša plakala na bini!Pred početak koncerta naš fotoreporter ušao je u bekstejdž kako bi uslikao atmosferu, a upravo tamo sedeo je Duško Tošić.

Suprug Jelene Karleuše koji je

bodrio svoju lepšu polovinu i ublažio joj tremu koju je imala pred izlazak na scenu. Pored njega, tamo smo zatekli i plesače koji su se razgibavali i smejali šalama koje su zbijali. Mma Divna je svojoj mezimici donela par buketa cveća.

 

Počeli su da se ređaju hitovi „Ide maca oko tebe“, „Ko ovu dramu režira“, „Manijak“, a onda je „Magiju“ zapevala sa publikom kojoj se pridružila u fan pitu. Pesmu „Moj dragi“ posvetila je suprugu Dušku Tošiću.

U koncertu „Viva la Diva“ uživali su pored Jecine mama Divne i supruga i njene kolege, Indira Radić, Danijela Karić, Danijel Pavlović, Marko Kon i mnogi drugi.

Kada se obratila fanovima, zaplakala je na bini, ne skrivajući emocije, što je ljude na Ušću dirnulo, pa su počeli da uzvikuju njeno ime. U jednom momentu izvinila se publici, jer je imala manjih tehničkih problema, od kojih je, kako je rekla, bila mnogo jača i koje je savladala tako da ih niko ne primeti.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Brena i Boba: Suze na bini preplavljene emocijama!

Jelena Karleuša: Mira Škorić je ružna i sa šminkom

Jelena plakala jer joj je tata bolestan!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Karleuša plakala na bini!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump