Nataša Bekvalac: Ćazim me skupo koštao!

Nataša Bekvalac: Ćazim me skupo koštao!Pop pevačica Nataša Bekvalac nedavno je bila revoltirana tekstom koji je izašao u jednom dnevnom listu.

Čija je tema bila njen odnos sa Ćazimom Osmanijem.

Ona je tada je izjavila:

 

– Nikada nisam imala ni sponzore, ni ljubavnike, niti muškarce, koji su na bilo koji način novcem ili svojim uticajem pomogli u bilo kom smislu meni privatno, ili mojoj karijeri. Pre dve godine upoznavanjem sa čovekom druge nacionalnosti sama sam doprinela, ali i sama preživela medijski linč i privatnu golgotu, razbijanje automobila i pogrdne grafite na zgradi u kojoj sam živela – rekla je Nataša u svom saopštenju za javnost.

U intervjuu za magazin „Svet&Style“ ona je izjavila kako zna ko joj smešta celu priču za albanskog biznismena Ćazima Osmanija:

– Istina je da me je Ćazim skupo koštao, ali nije mi žao. Nikada ne žalim ni za čim i ni zbog čega, ne osvrćem se iza sebe jer znam da je moj život kao stih Miloša Crnjanskog – beskrajni plavi krug i u njemu zvezda – rekla je pevačica.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nataša: Ne brinite za Ćazima i mene!!!

Nataša Bekvalac tehnološki višak!

Bekvalčeva: Belo mi izoštrava čula!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Nataša Bekvalac: Ćazim me skupo koštao!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump