Hrvatski hirurg: Severinine usne su loše urađene!

Hrvatski hirurg: Severinine usne su loše urađene!Dr. Željko Zenić, jedan od najuglednijih plastičnih hirurga iz Ofenbaha, rodom iz Šibenika.

Promenio je izgled mnogim bogatim i slavnim osobama, a

za Severinine usne tvrdi da su loše obavljen posao i da su se hirurzi morali više potruditi.

„Severina je imala problema s usnama, puno su joj bile natečene. Prava šteta, lepa je i onaj ko je obavio operaciju trebao se više potruditi“, rekao je 62-godišnji Željko i dodao: „Često mi dolaze i poznati sa domaćih prostora, a zanimljivo je da obično dođu kad se nađu u problemima i kada ih drugi „isfušare““.

 

„Nedavno sam operisao jednu poznatu hrvatsku zvezdu kojoj je malo ko više mogao pomoći. Potrudio sam se i sada je zadovoljna. No, ne pada mi na pamet, kao kolegama u Hrvatskoj, otkrivati imena svojih pacijenata. Takva mi reklama ne treba, a ionako imam pune ruke posla jer malo ko ne želi biti mlad i lep“, završio je hirurg.

 

Pacijenti koji mu dolaze iz Nemačke, ali i celog sveta, neizmerno su mu zahvalni i zovu ga „umetnik sa skalpelom“. Iz rodne Hrvatske je otišao jer nije dobio pravu priliku.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Severina: „Naučiću sina da ceni žene!“

Tijana i Romana izbačene iz Brenine lože?!

Rijana: Žene su pune zavisti!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Hrvatski hirurg: Severinine usne su loše urađene!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump