JK napadnuta pištoljem u Crnoj Gori!

JK napadnuta pištoljem u Crnoj Gori!I dok se trudi da publiku na nastupima zabavi na najbolji mogući način.

Jelena Karleuša je u subotu uveče doživela pravu dramu na nastupu u budvanskom

otvorenom klubu „Trokadero“, kada je, kako nezvanično saznajemo, jedan od prisutnih, navodno suvlasnik nasrunuo puštoljem na nju.

Naime, pop diva je na bini izvodila svoje najveće hitove kada joj je traženo da sa iste siđe, a nakon što je odbila, suvlasnik diskoteke je ustao i krenuo oružjem na nju, ali je sukob izbegnut brzom intervencijom Jeleninog obezbeđenja.

„Ne bih o detaljima. Jeleni je bila ugrožena bezbednost, njeno privatno obezbeđenje je procenilo da je najbolje da se nastup prekine, a Jelena odvede na sigurno. To se dogodilo sat vremena nakon početka nastupa. Jeleni je žao što nekoliko hiljada ljudi nije imalo prilike da uživa u nastupu do kraja. Čitav slučaj je prijavljen i budvanskoj policiji. Ova neprijatnost neće uticati na njene predstojeće nastupe na primorju i čitavom regionu“ rekao je portparol JK, Zoran Birtasević za pressonline.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Jelena Karleuša izazvala tuču u Novom Pazaru!

Severina nastupa u Crnoj Gori!

JK oborila rekord posete u Parizu!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “JK napadnuta pištoljem u Crnoj Gori!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump