Seka Aleksić Veljku napravila gala žurku!

Seka Aleksić Veljku napravila gala žurku!Seka Aleksić mužu Veljku Piljikiću organizovala je gala slavlje povodom njegovog 30. rođendana.

Ona je pre dve večeri okupila 50 njihovih najbližih prijatelja u

bašti vile u Staroj Pazovi. Iako je pevačica želela da Veljka iznenadi žurkom, njen plan je propao, ali se Piljikić ipak nije mešao u organizaciju.

 

Nije štedela

Već od jutarnjih sati počela je gužva u Sekinom domu. Dolazili su dekorateri, kuvari, konobari. Stolovi su postavljeni u deo bašte pored bazena, a pojedini su bili prekriveni baldahinom. I sve je bilo u belom, od stolica, vaza, pa do cveća u njima. Bilo je jasno da Seka nije štedela pare, već da je samo jedno želela – da zabava bude sjajna.

Torta i vatromet

– Žurka je bila vrhunska. Svi su bili dobro raspoloženi. Hrana koju su spremali kuvari iz jednog poznatog beogradskog restorana bila je izvrsna, a najviše se pio šampanjac „moet“. U ponoć je izneta torta, što je propraćeno velikim vatrometom – kaže jedan od prisutnih. Na žurki je pevao Adil, ali se i domaćica latila mikrofona. Atmosfera je bila toliko dobr


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seka: Bog će Veljku i meni podariti dete!

Seka Aleksić zapalila „Magacin“!

Seka Aleksić zabrinula i rasplakala majku!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Seka Aleksić Veljku napravila gala žurku!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump