Verica letovala sa 30 godina mlađim verenikom

Verica letovala sa 30 godina mlađim verenikomVerica Rakočević (65) i njen verenik Veljko Kuzmančević (35) su na predsvadbeno putovanje otišli u u jedan od najpopularnijih hotela u Turskoj.

A po povratku smo ih

sačekali na aerodromu, no oni su nam otkrili da se nisu preterano dobro proveli.

– Odlučili smo da pre svadbe odemo na letovanje u ekskluzivni hotel, ali verujte nam, nismo dobili ono što smo očekivali. Ali dobro, mi smo umetnici i nama je svuda lepo, a ono što nam je važno je naša ljubav – rekla je raspoložena kreatorka, koja nije želela da nam otkrije datum i mesto svadbe, ali je izjavila da je veoma prijatno iznenađena komentarima.

– Moram priznati da sam prijatno iznenađena komentarima koje čitam i na portalima, ali i onima koje čujem, i nisam očekivala da će ljudi pozitivno gledati na moju vezu sa Veljkom. Ispostavilo se drugačije, mada moram priznati da je on bio hrabriji od mene što se tiče našeg predstojećeg venčanja – izjavila je Rakočevićeva po povratku iz Antalije.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Verica: Bolesno je porediti Elenu i mene!

Verica: Bivšem mužu bih dala ključ od stana!

Verica Šerifović: Marija će se snaći na selu


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Verica letovala sa 30 godina mlađim verenikom”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump