Goca Tržan: Mnogi su očekivali skandal na Farmi!

Goca Tržan: Mnogi su očekivali skandal na Farmi!Pop pevačica Goca Tržan i bivša supruga jednog od učesnika Farme, Ivana Marinkova pojavila se u petak na žurki na imanju u Lisoviću.

Iako su mnogi, kako i sama Goca kaže,

očekivali da će se desiti skandal ona nije dozvolila da do toga dođe.

– Ušla sam na Farmu kao prijatelj i saradnik „Pink“ televizije, a to je bio način da promovišem sebe jer je šou gledan i nije bio nijedan drugi povod mog ulaska na Farmu – ispričala je Goca i nastavila:

 

– Uopšte mi nije bilo neprijatno jer ja nisam odgovorna ni za čije ponašanje – bila je iskrena Tržanova , dodala je i da nije stigla sa svima da se pozdravi a da neke nije ni videla.

– Ja sam šef parade i ništa se neprijatno ne bi desilo. Dama sam, gospođa i profesionalac. Došla sam da profesionalno odradim posao i tužno je što sam razočarala mnoge koji su očekivali da se desi skandal – kazala je pevačica u emisiji „Dobro jutro, Srbijo“. Na imanju nije mogla duže da se zadrži jer je imala zakazan nastup, a kako kaže, ni njen repertoar ne bi zabavio farmere.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Goca Tržan ulazi u „Parove“?!

Goca Tržan: Volim mlado i lepo pored sebe!

Goca Tržan “ukida samu sebe“!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Goca Tržan: Mnogi su očekivali skandal na Farmi!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump