Verili se Slavica Ćukteraš i Vlada Avramov!

Verili se Slavica Ćukteraš i Vlada Avramov!Putem zajedničkih prijatelja upoznala je uspešnog 34-godišnjeg golmana Vladu Avramova, koji je branio za Fjorentinu.

A trenutno je u klubu Kaljari u Italiji i

planula je ljubav, a samo petnaestak dana kasnije su rešili da se vere.

Da se nešto magično dešava u životu pevačice dalo se naslutiti i po statusima na društvenim mrežama, gde u pauzama između nastupa piše kako je trenutno najsrećnija na svetu.

– Vlada i Slavica su se pre petnaestak dana upoznali preko zajedničkih prijatelja i samo jedan susret je bio dovoljan da oboje shvate da im se desila ljubav na prvi pogled. Odmah su postali nerazdvojni, te je Slavica spakovala stvari i otišla zajedno sa njim u Italiju, gde su proveli nekoliko divnih dana i uživali u emocijama koje su došle potpuno nenadano – otkrio je izvor blizak paru.

Da su njihove emocije zaista jake govori i to što su se u četvrtak verili.

– Slavica i Vlada su se toliko zavoleli za kratko vreme i shvatili da nemaju razloga da previše razmišljaju, te su se tako i verili u četvrtak. Svi koji poznaju Slavicu mogu da vide da konačno blista i da je ispunjena i srećna zbog ljubavi koja joj se desila – završava priču naš izvor.

Tragom ovih informacija kontaktirali smo pevačicu, koja nam je potvrdila da su se ona i golman verili.

– Tačno je da smo se Vlada i ja verili, i to je sve što bih rekla na tu temu. Nikada nisam mnogo pričala o svom privatnom životu, te bih ostala pri tom stavu – rekla je Slavica.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Udaje se Slavica Ćukteraš!

Slavica Ćukteraš: Voljena sam i volim

Tanja Savić i Slavica Ćukteraš se pomirile!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Verili se Slavica Ćukteraš i Vlada Avramov!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump