Aca Lukas ismevao Karleušu!

Aca Lukas ismevao Karleušu!Šta Aca Lukas misli o pevanju Jelene Karleuše, svima je jasno stavio do znanja prošle subote.

Kada je jednu učesnicu „Zvezda Granda” iskiritikovao rekavši joj da je

falširala i da je zvučala kao njegova koleginica i drugarica Jeca.

Kada je jedna od vidno netalentovanih takmičarki „Zvezda Granda” zapevala u subotu uveče, nikom od članova žirija nije padalo na pamet da pritisne taster i devojci tako dozvoli da im otpeva celu pesmu, osim Aleksandru Vuksanoviću, koji joj je dozvolio da izvede pesmu do kraja. Zbog ovog poteza zbunjeno su ga pogledali svi članovi žirija, a posebno je bio šokiran Šaban Šaulić, no ipak su dozvolili devojci da im otpeva pesmu do kraja.

Kada je izvela kompoziciju, ispostavilo se da ni Lukas nije zadovoljan njenim pevanjem, a nakon oštrih kritika rekao je svima da je pevala kao Karleuša.

– Falširala si. Glasao sam za tebe jer sam mislio da ćeš se popraviti, ali nisi otpevala dobro – rekao je takmičarki Lukas i okrenuvši se prema ostalim članovima žirija pitao ih da li ih njen glas podesća na nečiji.

Kada su ga Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Dragan Stojković Bosanac i Snežana Đurišić pogledali u čudu, on je rekao:

– Ova ima isti glas kao Jelena Karleuša.

Na Acinu izjavu prva je reagovala Zorica Brunclik, koja se glasno nasmejala i jedva zaustavila smeh.

O ovom Acinom ismevanju Jelene Karleuše pokušali smo da dobijemo najpre njen komentar preko njenog portparola, koji se tokom jučerašnjag dana nije javio na telefon niti odgovarao na poruke. A svoju opasku za „Alo!” je prokomentarisao Lukas, koji nam je više puta, valjda da bi ubedio i sebe i nas, a možda i Jelenu, ponovio da se samo šalio.

– Ja sam se samo šalio, nisam mislio ništa loše. Ja sam se samo šalio, nisam mislio ništa loše. Ja sam se samo šalio, nisam mislio ništa loše – ponavljao je folker ovu rečenicu kao mantru.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Aca Lukas i Sonja Šašić: Obostrana ljubav

Aca Lukas skuplji od Jelene Karleuše i Ane Nikolić!

Aca Lukas iskulirao Ševketa!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Aca Lukas ismevao Karleušu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump