Kaliopi stiže u Beograd!

Kaliopi stiže u Beograd!Pevačica Kaliopi predstavila je novi singl pod nazivom „Lokomotiva“.

Tekst, muziku i aranžman pesme potpisuje Romeo Grill koji je autor i producent

kompletnog albuma „Melem“ sa kojeg je i singl „Lokomotiva“.

Album „Melem“ objavljen je početkom godine i uveliko je osvojio srca fanova Kaliopi, ali i strogih muzičkih kritičara koji ovo izdanje ocenjuju kao krunu višedecenijske karijere Kaliopi.

Singlom „Lokomotiva“ najavljen je i „polazak muzičkog voza“ koji će se kretati putanjom Skoplje – Tuzla – Sarajevo – Zenica – Beograd – Zagreb, a reč je o dugo očekivanoj turneji pod nazivom „Melem“ na kojoj Kaliopi sa svojim izvrsnim bendom promoviše novi album, ali i izvodi neke od najvećih hitova u njenoj karijeri.

„Lokomotiva“ staje u Beogradu 10. novembra 2013. godine u 20 časova u Sava Centru. Kaliopi nam predstavlja njen muzički „Melem“ za uši, oči i dušu.

Ulaznice, za ovaj dugo očekivani koncert u Beogradu, po ceni od 1700, 1900 i 2100 dinara mogu se nabaviti na blagajni Sava Centra, kao i na svim Eventim prodajnim mestima.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kaliopi i Rade Šerbedžija u duetu

Prins stiže u Beograd?!

Kaliopi odnela pobedu na Sunčanim Skalama


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Kaliopi stiže u Beograd!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump