Ceca: Deca ko deca, svašta pišu na Fejsbuku!

Ceca: Deca ko deca, svašta pišu na Fejsbuku!Ćerka Svetlane – Cece Ražnatović Anastasija sve češće na društvenim mrežama objavljuje video-klipove u kojima je samu sebe snimila kako peva.

A sada je sa svojim

virtuelnim prijateljima podelila i to kakve momke voli a šta joj najviše smeta kada su muško-ženski odnosi u pitanju. Apsolutno mrzim kada je dečko ljubazan i sladak prema tebi preko poruka, a kad treba to da pokaže pred drugima, glupo mu je i ispod časti – napisala je Anastasija na Fejsbuku.

Ceca, s druge strane, kaže da je njena Anastasija kao i druge tipične tinejdžerke.

– Oni kače na društvene mreže raznorazne stvari, kao što to rade svi tinejdžeri. Ne vidim ništa čudno u tome. I deca mojih kolega rade isto to, ali medijima nisu zanimljivi. Sve mi to smeta jer poprima negativan kontekst, ali ja to, nažalost, ne mogu da sprečim- kaže Ceca Ražnatović.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceca broj 1 na Fejsbuku!

Ceca dobila šar-peja!

Ceca izjavila da je konačno srećna u ljubavi!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ceca: Deca ko deca, svašta pišu na Fejsbuku!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump