Nataša Bekvalac: Dirajte mene, Kristinu ne!

Nataša Bekvalac: Dirajte mene, Kristinu ne!Pop pevačica Nataša Bekvalac stala je u odbranu mlađe sestre zbog uvredljivih komentara koji su se odnosili na Kristininu promenu imidža.

Ispod fotografije koju je postavila mlađa

sestra pop pevačice na Instagramu, ispisane su uvredljive rečenice na račun njenog izgleda.

– Gde je rošavoj bedeviji dete, ne vidim dete? Friz je ko i ona, gadan. Videh je u prirodi pre neki dan, ima dva metra, broj cipela 43 i jedno 70 kg. Ako je to lepo, onda OK – neki su od komentara.

Kako bi odbranila sestru, Nataša je na istoj mreži napisala:

– Dirajte mene, nemojte nju! Žena je samo skratila kosu. I dokle će nevaspitani mediokriteti bez osnovnog kućnog vaspitanja imati mogućnost da vređaju i ponižavaju one koje i ne poznaju i nikada ih upoznati neće! Inače, Kris ima najčistiji ten na planeti, visoka je 171 centimetar i njena nožica je broj 37 – komentarisala je Nata, dok se isprozivana Kristina nije oglasila.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nataša Bekvalac uživa sa porodicom

Mića: Kome to smeta Nata?

Danilo Ikodinović: Ne dirajte mi Natašu


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Nataša Bekvalac: Dirajte mene, Kristinu ne!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump