Stanković: Hteo sam da pevam sa Karleušom!

Stanković: Hteo sam da pevam sa Karleušom!Dok ovih dana poručuje nešto svojom pesmom „Od mene se odvikavaj“, Milan Stanković, u emisiji „Glamur specijal“.

Koja će se emitovati u utorak, na Hepi

televiziji, u razgovoru sa voditeljem Ognjenom Nestorovićem, iskreno je priznao sve,o čemu je do sada ćutao.

– Ljudima je bilo čudno sto smo Rada i ja bili u vezi, a nije im za čuđenje kad matorci ljube klinke na splavovima – kaze za „Glamur specijal“ Milan Stanković. -Sećam se, bili smo stalno zajedno, ljubav se rodila, a prvih četiri meseca smo krili vezu. Saša Popović je bio oduševljen vezom, zbog ljubavi i medijske bombe.

Na snimanju emisije na televiziji Hepi, Stanković je ponovio da je prezadovoljan zbog saradnje sa Goranom Bregovićem, kao i da mu je mnogo žao što nije sa Jelenom Karleušom otpevao pesmu „Insomnia“, jer mu Saša Popović nije dozvolio.

 

– Moja pesma „Fejs“ preteča je Karleušine, a Neda Ukraden je iskopirala spot za „Fejs“, bez dozvole, ali nema veze – kaze Milan Stanković.

Milan Stanković se u emisiji „Glamur specijal“ osvrnuo i na svoje detinjstvo,naglasivši da nije voleo da se igra i prlja u pesku, sedeo je vaspitačici u krilu, svi su ga mazili.

 

– Maštao sam, biću princ ili kauboj – priča Stanković.- Sa šest godina pevao sam Brenine i Džejeve pesme, odrastao sam sa bakom. Hteo sam da studiram, ali majka je rekla da nemamo para i da moram da radim.

Ofarbana plava kosa i odlazak na audiciju za „Zvezde Granda“, bili su početak njegove karijere autentičnog pevača, koju je obeležio i raskid sa matičnom kućom, u kojoj je prve pesme,ipak, sam platio.

Stanković je kategoričan da je jedan od tri zvezde iz Granda,koje su nešto uspele, a bez dlake na jeziku, u emisiji „Glamur specijal“, ispričao je i ko su estradni gmizavci.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Milan Stanković se miri sa Popovićem“?!

Milan Stanković snimio spot za pesmu „Fejs“!

Milan Stanković ostaje na Farmi!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Stanković: Hteo sam da pevam sa Karleušom!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump