Ana Kokić: Više ništa neće biti isto!

Ana Kokić: Više ništa neće biti isto!Kada se osvrne na početak „TLZP“-a ističe da uopšte nije razmišljala o pobedi.

Već da je imala veliku tremu zbog koje je postajala sve bolja, a kako bi ostala na istom nivou planira da

unajmi profesionalnog koreografa.

Kako ste uopšte ušli u projekat „TLZP“? Da li ste imali tremu na samom početku takmičenja?

– Imala sam tremu naročito zbog toga što je to bilo nešto novo i nešto što do tada nisam radila. To se sve na kraju pretvorilo u onu pozitivnu tremu koja vas tera da budete još bolji i da svaku imitaciju odradite do savršenstva.

Na pitanje da li je na samom startu očekivala i nadala se pobedi, Ana odlučno tvrdi da nije.

– Za mene je ovaj šou bio nešto što sam ozbiljno doživela i gde sam bila maksimalno profesionalna, ali ne i takmičarskog duha. Kako je bila zabava za gledaoce tako je bila zabava i za nas, pored svih napora i treninga koje smo imali. Najvažnije je bilo da čitav projekat uspe i to smo i postigli. Najmanje je bilo bitno ko će da pobedi tako da o tome nisam ni razmišljala”.

Sada kada je već “izverzirana” u raznoraznim akrobatsko plesnim tačkama, za očekivati je da tako nešto primeni i na svojim nastupima.

-Sada ljudi verovatno od mene očekuju najmanje ono što su videli u šou, tako da ću se truditi ta se u tom pravcu nastavi moja karijera. Nakon završetka šoua rekla sam Milanu Gromiliću da je ubuduće zadužen za moju karijeru kada su scenski nastupi i ples u pitanju. Milan je umetnik sa posebnom energijom koji pozitivno utiče na mene i koji je upoznat sa mojim mogućnostima, pa je logično da prepustim profesionalcu kao što je on taj deo posla koji će mi, sigurna sam doneti samo dobro.

Kokićeva je istakla da sada nije sigurna kojim će se muzičkim žanrom baviti.

 

“To još uvek ne znam, ali sigurno je da ništa više neće biti isto”, uz smeh priča Ana i dodaje da ima u planu da uradi nešto novo i drugačije.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Maca više neće biti voditelj “ Velikog Brata“!

Ana Kokić putuje na Olimpijadu!

JK: Zbog mene neće biti vruće na Marakani


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ana Kokić: Više ništa neće biti isto!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump