Kristinu rasplakalo pismo na Fejsbuku

Kristinu rasplakalo pismo na FejsbukuČlanica žirija takmičenja „X faktor“ Kristina Kovač otkrila je na svom Fejsbuk profilu da je jedno pismo koje je dobila dovelo do suza.

Ražnežena pevačica nije se stidela svojih

osećanja, čak je pismo podelila sa fanovima tako što ga je objavila na društvenoj mreži. Prenosimo vam ga u celosti.

„Dobro, lepo i produktivno veče ti želim (baš fino umeš da me nasmeješ kad vičeš na Željka Joksimovića).

 

Još od utorka, nakon emisije X factor, ne mogu da prestanem da razmišljam o našem čoveku danas. Mnogo se srozao, gotovo svaki čovek, bez obzira na obrazovanje, profesiju, stalež.

Čitajući komentare na fb., slušajući razna mišljenja, onako uz kafu, jedino što mogu je da se stresem, progutam i zbrišem dalje u neki lepši svet. Svi samo kritikuju.

 

Volim što Kristina Kovač nikad ne stavlja akcenat na negativnu stranu već maestralno ume da istakne samo one dobre, one koje su i vredne spominjanja.

 

Mnogo rada i truda, vremena, ljubavi i energije ulažeš u svoje bendove, pa su i rezultati neizostavni. Lepo je videti da je neko i danas toliko predan poslu i da se, zapravo, trudi da učenici prevaziđu profesora. To je umeće, ali je to i uspeh.

 

Zaista je neosporno koliko si muzički obrazovana. Blagoslov za naš narod je imati te, posebno u vremenu komercijale (koja žvaće čoveka, ispljune ga nakon dve noći i odmah zaboravi – ukoliko ne napravi neku svinjariju, te zasluži još dve noći pune pažnje).

 

I najzad sam došla do zaključka zašto je to tako, zašto jedni umeju samo da kritikuju, a drugi da hvale.

U pitanju je porodica i sve što ona može da pruži ili ne pruži jednom mladom čoveku. Tvoja je od tebe načinila jednu vrednu, kulturnu, odmerenu, stabilnu i snažnu ženu. Ženu koja živi i radi vođena emocijom i to onom sa pozitivnim frekvencijama. Ne čuju se, danas, često reči puteno, dragi kamen, ne mogu sad ni da se setim svih, ali ti znaš. Molim te da i ćerku naučiš da bude ogroman čovek kao i njena mama. Trebaju nam takvi ljudi, radi ravnoteže u univerzumu.

 

Volim i to što je Kristina Kovač pismena žena koja koristi znakove interpunkcije. I jedva čekam nove pesmeeee!

 

Veliki novo-moderno-virtuelni zagrljaj!“


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceca broj 1 na Fejsbuku!

Nataša Bekvalac: Dirajte mene, Kristinu ne!

Seka deli recepte na „fejsbuku“!


Nema komentara na “Kristinu rasplakalo pismo na Fejsbuku”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump