Severina ima samo osnovnu školu?!

Severina ima samo osnovnu školu!Severina Vučković, popularna pjevačica i idol mnogim mladim ljudima, završila je samo osnovnu školu!

Hrvatska zvijezda je upisala Srednju muzičku školu „Josipa Hatzea“ u

Splitu, ali ju je ubrzo napustila, tako da danas ima samo osnovno obrazovanje. Ona o tome nije govorila u medijima. Severina Vučković

„Jeste Severina išla u našu školu, mislim da je stigla skoro do kraja, ali nije završila. To će vam bolje reći u administraciji“, rečeno je iz Severinine škole.

 

Kako piše poral „Kolektiv.me“ pored Severine Vučković, samo osam razreda osnovne škole imaju Dara Bubamara, Vesna Zmijanac, koja je završila i kurs daktilografije, Ljuba Aličić, Era Ojdanić, Zorica Marković i Zlata Petrović.

 

Sa Šerifom Konjevićem godinama se šale da na pitanje koliko ima od škole, odgovara: „Dvanaest kilometara“, ali on tvrdi da je kasnije vanredno završio srednju ugostiteljsku u Prijedoru.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Severina se vratila u osnovnu školu!

Severina ponovo trudna?

Severina napustila porodilište!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Severina ima samo osnovnu školu?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump