Kaja se udaje za Džuniora Džeka!

Kaja se udaje za Džuniora Džeka!Srpska pevačica Katarina Kaja Ostojić za koji dan konačno će stati na ludi kamen sa di-džejem Vitom Lućenteom.

Poznatijim kao Džunior Džek, sa kojim je u

dugogodišnjoj romansi.

Par je krajem godine letovao na Mauricijusu, gde su mnogi mislili da će se odigrati famozno venčanje, međutim, Ostojićeva tada nije bila sakupila sva potrebna dokumenta kako bi mogla da legalno stupi u brak sa svojim izabranikom, piše Telegraf.

 

Situacija se promenila i venčanje će se konačno odigrati za par dana, a Ostojićeva je insistirala da ceremoniju, koju su pripremili samo za najuže prijatelje i porodicu, sakrije od medija.

Kaja i Džek zajedno su oko dve i po godine i neretko ističu da su zaljubljeni kao i prvog dana, dok će Kaja morati da nakon svadbe spakuje i poslednje kofere i preseli se u Brisel kod Džuniora.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kaja Ostojić se pomirila sa Džuniorom Džekom!

Kaja se tajno udaje u martu!

Džunior Džek: Lepo mi je s Kajom!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Kaja se udaje za Džuniora Džeka!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump