Nata obrisala sve slike sa Vladom!

Nata obrisala sve slike sa Vladom!Bekvalčeva se izgleda gorko pokajala zbog veze sa manekenom, te je njen Instagram profil ostao bez ijedne zajedničke fotografije.

Iako je pre samo par nedelja na sva usta proslavljala ljubav sa

Vladimirom Vuksanovićem, Nataša Bekvalac nakon definitivnog raskida odlučila je da zauvek stavi tačku na ovu ljubavnu priču. O tome svedoči i to što je novosadska barbika obrisala sve do poslednje fotografije sa bivšim.

Pevačica i maneken na nedavnom odmoru na Tajlandu nisu propuštali da svakodnevno obraduju svoje prijatelje i fanove o aktivnostima – od romantičnog zagrljaja, preko slika sa majmunom i egzotičnom karnevalskom igračicom, sve do strasnih poljubaca.

Nata se, izgleda, pokajala, te je čvrsto rešila da sve što je ikada postojalo sa Vuksanovićem obriše, te je tako pretrpani Instagram Bekvalčeve, ostao bez ijedne slike zaljubljenog para.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Vladimir priznao vezu sa Natašom!

Nataša Bekvalac uživa sa porodicom

Nataša: Volim Ljubu i učiniću sve da ga zaštitim!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Nata obrisala sve slike sa Vladom!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump