Sve što Breni treba jeste pegla! /intervju!

Kategorija [ Intervju, ZANIMLJIVOSTI ]

Sve što Breni treba jeste pegla! /intervju!U intervjuu koji je dala za Hello portal Lepa Brena rekla je i da je ne dotiču priče o njenom „zatezanju“, da sinovi vole da im je mama „in“.

-Kako se nosite sa pričama da je vaš

glavni adut za savršen izgled estetska hirurgija?

Priče rekla-kazala, dotezala-zatezala me nikada nisu doticale. Svako treba da popravi ono što mu se ne dopada, a pogotovo ako ste javna ličnost koja treba da zrači samopouzdanjem sa scene.

– Savetuju li vas sinovi kad je moda u pitanju?

Moji sinovi su sada oduševljeni mojim stilskim kombinacijama. Vole da izlazim s njima, da se oblačim moderno, jednom rečju, da im mama bude „in“. Ali meni je teško da ustanem ujutru ako sam u grad sa sinovima izašla posle ponoći. Tako da se po tome ne uklapam u današnji stil života omladine.

– Šta savetujete mladima koji ulaze u javni posao i trpe stres od izloženosti svakakvim komentarima?

Javni posao je hleb sa devet kora i slava nije za svaki sklop ličnosti. Ko ne može u kolu da igra, ne treba ni u kolo da se hvata! Ali isto tako, ako ste već ušli, morate da igrate po pravilima ili da ih mudro nametnete drugima. Ne smete da dozvolite da vas slava promeni. A mnogi upadnu u tu zamku.

-Žena ste,majka ste i imate izuzetno uspešnu karijeru. Šta vam nedostaje?

Pegla! Jutros je crkla i moram da kupim novu!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Boba kupio Breni narukvicu za godišnjicu!

JK: Breni želim brz oporavak!

Lepa Brena kao sveća!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Sve što Breni treba jeste pegla! /intervju!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump