Raskinuli Kaća i Bane

Raskinuli Kaća i Bane– Iako su mnogi verovali da će Bane i Kaća biti jedini par koji se upoznao u rijalitiju, sačuvao svoju ljubavnu vezu i na kraju stupio u brak.

To se ipak neće dogoditi, jer su

definitivno raskinuli! Njih dvoje su se dosta udaljili i počeli su da se raspravljaju oko mnogih stvari, što je rezultiralo raskidom – izjavio je za „Alo!“ izvor blizak ovom paru i dodao da ne veruje u njihovo pomirenje.

– I jednom i drugom je trenutno veoma teško, što je i razumljivo, s obzirom na to da su četiri godine bili u vezi. Ipak, mislim da do njihovog pomirenja neće doći jer su sada definitivno odlučili da raskinu.

Ovim povodom pozvali smo Katarinu, ali ona je do zaključenja ovog broja „Alo!“ bila nedostipna, dok Bane nije bio raspoložen za razgovor.

– Nemam komentar – bilo je sve što nam je rekao Janković.

Podsetimo, ovaj par se upoznao u trećoj sezoni „Farme“ 2010. godine. Kada je Kaća izašla kao pobednik ovog šoua, oni su nastavili svoju vezu, a nedugo zatim počeli su i da žive zajedno. Živkovićeva je nedavno kupila stan, u koji je trebalo zajedno da se usele, ali do toga, po svemu sudeći, definitivno neće doći.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kaća i Bane raskinuli?!

Kaća i Bane prave bebu!

Kaća: Bane je i dalje moj dečko!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Raskinuli Kaća i Bane”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump