Šta to Nataša traži od muškarca?

Šta to Nataša traži od muškarca?Nataša Bekvalac nedavno je okončala vezu sa manekenom Vladom Vuksanovićem i otkrila da je uvek slobodna žena.

Čak i kada je sa nekim u vezi.

– Moj status je slobodna žena. Uvek je moj status slobodna žena, a muškarci ne vole to da čuju. Moj život je veoma organizovan, a muškarci su velika deca i svi vole da se sve vrti oko njih. Ja imam moj centar a to je moja ćerka. Ako možeš da se uklopiš, ako ne, onda ćemo se ćerati – poručila je Bekvalčeva budućim muškarcima u Jutarnjem programu TV Pink.

 

Pevačica je otkrila da je završila Višu trenersku školu samo zbog tate.

 

– Mama je učiteljica, a tata doktor fudbala i bili su očajni što nisam imala ambicije za fakultet, pa sa upisala Višu trenersku samo da bih udovoljila njima, ali se nadam da se nikada neću baviti time jer muzika je moj život – rekla je Nataša.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nata zbog Ćazima traži razvod?!

Nataša pobegla iz Srbije

Nataša krije novog dečka?


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Šta to Nataša traži od muškarca?”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump