Jarić optužuje Limu da mu je upropastila karijeru

Jarić optužuje Limu da mu je upropastila karijeruBivši košarkaš navodno potražuje od Viktorijinog anđela 30 miliona dolara. Koliko je izgubio jer je zbog nje prekinuo uspešnu košarkašku karijeru.

Suprug Adrijane Lime, naš proslavljeni

košarkaš Marko Jarić je, kako prenosi list „Informer“, podneo kontra-tužbu u kojoj od brazilske manekenke traži čak 30 miliona dolara odštete, koliko je navodno izgubio zato što je zbog nje pre vremena prekinuo svoju uspešnu košarkašku karijeru.

„Kada se Marko vratio iz Beograda u Ameriku, njih dvoje su proveli nekoliko dana zajedno u Majamiju. Pokušali su da zbog ćerkica Valentine i Sijene reše probleme. Na kraju su se dotakli i priča o prevarama i žestoko posvađali.

Marko ju je, između ostalog, optužio da je kriva što je prekinuo uspešnu karijeru i poručio joj da će to od nje debelo naplatiti“, tvrdi izvor blizak Jariću dodaje da je Marko, koji je, kada je upoznao Limu, igrao za Real Madrid, a zbog njene želje da živi u Americi, potpisao je ugovor sa Čikagom.

Međutim, Jarić nije bio zadovoljan Bulsima, niti njihovim tretmanom, pa je prekinuo karijeru. A zbog toga što je napustio Real u kojem je mogao da igra minimum još tri sezone, Jarić je procenio da je izgubio 30 miliona dolara, koje sada, kako se priča, traži od Lime.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Marko Jarić prešao u Real Madrid

Adrana Lima i Marko Jarić kupili vilu u Los Anđelesu

Marko Jarić proslavio momačko veče?!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Jarić optužuje Limu da mu je upropastila karijeru”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump