Nikolina otela separe Đokoviću!

Nikolina otela separe Đokoviću! Kako „Alo!“ saznaje, ona je sa suprugom, beogradskim biznismenom Vidojem Ristovićem.

Sela u separe koji je rezervisao i platio Đorđe, najmlađi brat tenisera Novaka

Đokovića.

Prema rečima izvora našeg lista koji se zatekao na licu mesta, voditeljka nije želela da ustane i napusti sto kada je Đoković došao sa društvom, već je obezbeđenju i protokolu kluba odbrusila da joj ne pada na pamet da se preseli na drugo mesto.

– Nikolina i Vidoje su sa svojim društvom pristigli na nastup pre vremena, pa kako nisu imali rezervaciju, seli su u prvi slobodni separe. Kada je Đorđe stigao, na ulazu su ga obavestili da Pišekova sa surpugom sedi na njegovom mestu i da će je odmah premestiti, međutim, kada su je zamolili da ustane i premesti se na drugo mesto, voditeljka je na iznenađenje prisutnih to drsko odbila i nastavila da ćaska s prijateljima. Organizatorima je bilo vrlo neprijatno, budući da je Noletov brat svaku ulaznicu platio 2.000 dinara, ali i vaučer za separe koji je iznosio 40.000 dinara, a u okviru kojeg je bilo uračunato i piće. Đorđe, u stilu lepo vaspitanog mladića, nije želeo da diže frku, pa je hostesama ljubazno rekao da mu nađu bilo koji sto, što su one i učinile, odakle je do kraja večeri posmataro koncert – ispričao nam je naš izvor.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nikolina nikad zgodnija

Nikolina i Saša zajedno i u pesmi!

Nikolina: srećna sam, Saša me je zaprosio!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Nikolina otela separe Đokoviću!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump