Zdravko Čolić objavio spot za pesmu „Vatra i Barut“!

Zdravko Čolić objavio spot za pesmu "Vatra i Barut"!Uoči svog velikog koncerta 31.maja u areni „Boris Trajkovski“ u Skoplju.

Zdravko Čolić će danas u podne u društvu prijatelja , saradnika i predstavnika medija u

prostorijama Makedonskog Telekoma predstaviti novi spot za naslovnu numeru “Vatra i barut” .

Spot je snimljen u Makedoniji početkom maja meseca, na atraktivnim lokacijama u Skoplju i na Ohridu. Kao specijalni gost,u spotu se pored Čolića pojavljuje Vlatko Stefanovski čije su gitarske deonice upravo ovoj numeri dale specifičnu notu,a svoju ulogu imala je i model Natali Grubovik.

Ovaj muzički video u režiji Igora Ivanova – Izija zamišljen je kao svojevidno putovanje kroz vreme i na post-moderan način povezuje različite lokacije i stilove, predstavljajući Makedoniju preko njenog drevnog nasledja do današnjice. Sa pojavom Zdravka i Vlatka plete se priča čiji fokus je ljubavna čeznja jedne dame koja na kraju pronalazi svog životnog saputnika.

Spot je realizovan u produkciji „Lemon marketing“ u saradnji sa „Tomato produkcijom“ – Skoplje, producent je Bane Popović.

Tekst pesme „Vatra i barut“, napisala je Marina Tucaković uz Ćolićevo učešće koji je i kompozitor ove numere, dok aranžman i produkciju potpisuje Nikša Bratoš.

https://www.youtube.com/watch?v=ymmE_3syEAI


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Čola snimio spot za pesmu „Pamuk“

Zdravko Čolić: Radom lečim tugu!

Čola i Brega: Novi spot za „Manijači“ /video/


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Zdravko Čolić objavio spot za pesmu „Vatra i Barut“!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump