Nije „Grand“ spustio nivo „Pinka“!

Nije "Grand" spustio nivo "Pinka"!Saša Popović negira da je produkcija, na čijem je on čelu, sroznala nivo televizije “Pink”. On smatra da su za to krivi rijaliti “Farma” i “Dvor”.

Ne bih se složio s tom konstatacijom da

je “Grand” spustio nivo “Pinka”! Ako pričamo o ruralnosti, mislim da je to bilo baš obrnuto i to uvođenjem “Farme” i “Dvora”. Pevači ulaskom u takve rijalitije ruše svoj ugled, uprkos tome što narod to voli da gleda. Kako neka zvezda izgubi mističnost i privatnost, prestaje da bude zvezda – rekao je Popović i dodao da je u dobrim odnosnima sa vlasnikom “ružičaste” televizije Željkom Mitrovićem.

– U veoma smo korektnim odnosima. Jer, koliko je “Grand” pomogao “Pinku”, isto je “Pink” učinio za “Grand”, kaže Saša.

Da podsetimo, “Grandove” emisije emitovaće se na televiziji “Prva”

– Istina je da nismo otišli na “Prvu” zato što nismo imali gde! Željko je skinuo naše emisije samo da bi ponovo trgovao nama i pravio dogovore. Međutim, mi smo na obostrano zadovoljstvo potpisali strateško partnerstvo s “Prvom” i u budućnosti ćemo sarađivati sa njima. Ali to nije sve, biće još iznenađenja kada je reč o nacionalnim televizijama – naglasio je Saša Popović, koji je dodao da će biti uskoro pokrenut i “Grand kanal 2″.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Pomirenje: „Grand“ ostaje na TV Pink!

„Pink“ prekinuo saradnju sa „Grandom“!

Popović: Ukidam „Zvezde Granda“!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Nije „Grand“ spustio nivo „Pinka“!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump