Ana Kokić ogorčena na aerodromu

Ana Kokić ogorčena na aerodromuPevačica je sa porodicom otputovala za Grčku i poručila da bi najviše volela da se više nikada ne vrati u Srbiju.

Pobednica prve sezone emisije „Tvoje lice zvuči poznato“,

atraktivna pevačica Ana Kokić je u ponedeljak u društvu supruga Nikole Rađena i svojih ćerkica otputovala za Grčku, gde vaterpolista ima novi angažman, piše Opera-17.

– Volela bih da zauvek ostanem dole, ako ćete iskreno, da se više nikada ne vratim ovde! – poručila je Ana okupljenim novinarima na aerodromu, koji su došli da ih isprate.

Kokićeva nije zadovoljna svojom pozicijom na estradi, pa je nedavno izjavila za jednu crnogorsku televiziju izjavila da bi samoj sebi savetovala da pokaže sve što zna odmah na početku karijere.

– Savetovala bih joj da odmah pokaže sve što zna i da u toj estradnoj džungli bude i laktaroš i galamdžija, pošto očigledno da takvi najbolje prolaze – rekla je Ana, koju ćemo najverovatnije u drugoj sezoni pomenute emisiej gledati u ulozi sudije.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ana Kokić putuje na Olimpijadu!

Ana Kokić konačno dolazi u Beograd!

Ana Kokić: Više ništa neće biti isto!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ana Kokić ogorčena na aerodromu”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump