Banetu prete Kaćini fanovi!

Banetu prete Kaćini fanovi!Branislav Janković ni kriv ni dužan našao se na meti fanova njegove, sada već bivše devojke, Katarine Živković.

Ubeđeni da je upravo on plasirao priču u novinama o Kaći i

njenom novom dečku, pevačicini fanovi su mu okupirali inboks na društvenoj mreži Fejsbuk.

– Bane više ne zna šta da radi. Novine ne prestaju da pišu o aferi Katarine i njegovog druga, a zbog saopštenja koje je Katarina objavila na Fejsbuku, fanovi misle da joj je to upravo Bane podmetnuo. Zbog toga mu svakodnevno prete i pišu. „Sram te bilo, kako si prodao Kaću. Zažalićes ako ne prestane da se piše o Katarini i njenom novom dečku“, samo su neke od poruka koje Bane dobija. On je očajan, jer su novinari sami saznali za Kaćinog novog dečka, a on sa tekstovima nema nikakve veze – govori naš izvor blizak manekenu.

Kako saznajemo, Baneta je, pored činjenice da mu je draga otišla sa najboljim ortakom, što je saznao bukvalno iz novina, više povredilo to što mu Katarina nije verovala da on nema nikakve veze sa pisanjem, te da ničim nije inicirao aferu o kojoj je “Alo!” prvi pisao i dokumentovao fotografijama. Danima joj se pravdao, ali kada je shvatio da ne vredi i kada je izašla sa saopštenjem prestao je da je ubeđuje.

Inače, njeno saopštenje pokrenulo je fanove da stanu “u odbranu” i da šikaniraju Jankovića po društvenim mrežama, zbog čega je bio prinuđen da ugasi svoju oficijalnu fan stranicu. Očigleno je Banetu ovaj raskid preseo, te sumnjamo da će se uskoro usuditi da uđe u vezu, sudeći bar po staroj narodnoj „koga zmija ujede i žabe se plaši“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Boki 13: Kaćini ljudi mi prete smrću!

Kaća i Bane raskinuli?!

Bane ipak poveo Kaću u Bosnu?!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Banetu prete Kaćini fanovi!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump