Maja iskulirala Miloša

Maja iskulirala MilošaPevačica Maja Nikolić, koja je u rijalitiju „Farma“ bila nerazdvojna od kolege Miloša Bojanića.

Ovog puta mu se nije ni javila kada je otputovala u Baošiće,

gde on ima kuću. Maja je odsela u vili pored njegove, gde se druži sa decom sa Kosova i Metohije kojima peva u humanitarne svrhe, dok se Bojaniću nije ni javila.

– Ma kakav Miloš Bojanić! Nemam pojma ni gde je, ni gde ima kuću. Čast mi je što sam ovde sa mališanima koji su prvi put na moru i što sa njima delim radost. Sa mnom je i moj sin Laza i svi zajedno ćemo se pričestiti sutra u manastiru Savina zbog završetka Bogorodičinog posta. Teško mi je, jer mi niko nije pomogao iz državnog vrha oko starateljstva koja sam izgubila čista obraza nad mlađim sinom. Sina Novaka, koji ima 17 godina izdržavam sama bez alimentacije, a Lazaru već četiri godine plaćam alimentaciju, bruka je i sramota da se majci na pravdi Boga oduzme dete i da svi dignu ruke od toga. Znam da je Gospod uz mene i Lazara, kao i svu ovu decu sa Kosova kojoj je nepravedno oduzeto detinjstvo – priča Maja, koja još uvek ne može da prihvati odluku suda da joj Lazar više ne pripada.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Maja i Miloš zabranjeni na „Pinku“

Maja hoće da robija kao Ceca!

Podignuta optužnica protiv Maje i Miloša!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Maja iskulirala Miloša”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump