Milena Ćeranić i Tanja Savić u TLZP!

Milena Ćeranić i Tanja Savić u TLZP!S obzirom na to da su čuli od mnogih pevača koliko je Milena uspešna u imitacijama kada se društvo okupi.

Ubrzo su doneli odluku da joj upute i zvanični poziv.

– Pošto se oko nje digla medijska pompa da Dašiću kvari brak, ona će najverovatnije prisati na ponudu kako bi publika mogla da je vidi u drugom svetlu i kako bi pokazala ko je zapravo. Njoj je blisko sve što je vezano za javnu scenu, pa joj je tako pored muzike, gluma jedna vrsta neostvarene želje. Ukoliko pristane verujem da će svakoj imitaciji posvetiti maksimalno i da ima dobre šanse da obori žiri s nogu svojom energijom – kaže naš izvor blizak pevačici, koju smo pokušali da dobijemo, ali do zaključenja ovog broja nam se nije javljala na telefon. Sa druge strane, njena koleginica Tanja Savić potvrdila je da je dobila poziv sa TV „Prva“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Napadnuta Milena Ćeranić!

Milena: Nemanja ostaje Ćeranić!

Milena Ćeranić i Vladimir Dašić se vere?!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Milena Ćeranić i Tanja Savić u TLZP!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump