Ceca je za Amerikance opasan terorista!

Ceca je za Amerikance opasan terorista!Prema nezvaničnim informacijama, Ceca se na listi nepoželjnih nalazi od 2003. kada je hapšena u akciji “Sablja” .

I u ambasadi Amerike zavedena je pod šifrom 410 koja

označava “terorizam i terorističke grupe” i sve dok je tako ona neće moći da dobije vizu za SAD.

– Tražila sam 2012. vizu, imala sam zakazanu turneju u SAD, ali su me odbili bez ikakvog objašnjenja. Čula sam posle da me u ambasadi vode kao nekakvog teroristu! Verujem, ipak, da je to slučajna greška koja pre ili kasnije mora biti ispravljena. Čula sam sve i svašta, ali mi najverovatnije zvuči da sam na ovu listu došla zbog jednog moćnog političara po čijem sam nalogu 2003. i uhapšena. U svakom slučaju, pre “Sablje” nisam imala problema sa dobijanjem američke vize. Nekoliko puta sam putovala u Ameriku i sve je bilo okej, sve dok se neko nije setio da mi se i na taj način sveti – izjavila je Ražnatovićeva.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Zašto je Ceca dala pesmu Romani?

Ceca dobila američku vizu!

Ceca najavila turneju, Jeca okačila pesmu!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ceca je za Amerikance opasan terorista!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump