Devedesete u Beogradu!

Devedesete u Beogradu!Najveća ovogodišnja žurka „Najbolje od devedesetih“ dogodiće se 11. oktobra u „Kombank areni“.

A nastupiće najpopularniji svetski izvođači dens muzike

devedesetih godina kao što su „2 unlimited“, „Snap“, „Technotronic“, „Ace of Base“, „Snow“, „Culture Beat“, „C&C Music Factory“ i „La Bouche“. Ovaj spektakl se više nikada neće ponoviti na ovim prostorima jer je trebalo dve pune godine da se sa pomenutim zvezdama ugovori nastup i da se svi istovremeno nađu na jednoj sceni. Kako navode organizatori, najveća potražnja vlada za pakete „5+1“ jer će ovo biti događaj koji će okupiti mnoga stara društva koja su odrastala devedesetih, a „Arena“ će to veče biti mesto okupljanja starih prijatelja. Cene karata kreću se od 1.790 za parter do 9.900 dinara za ložu, a iste važe će do 22. seprtembra kada se završava pretprodajni period.

Festival „Najbolje od devedesetih“ u „Areni“ vodiće dve poznate ličnosti, čiji identitet organizatori još uvek kriju, ali voditeljski dvojac već uveliko radi sa scenaristima festivala, kako bi 11. oktobra u „Areni“ briljirali kao voditelji.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


JK obustavila saobraćaj u Novom Beogradu!

Eros Ramacoti opet u Beogradu

Dino Merlin: Planiram koncert u Beogradu!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Devedesete u Beogradu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump