Severina: Najbolje su četrdesete

Severina: Najbolje su četrdesete Ponosno ističući da je najviše posvećena sinu Aleksandru, pop zvezda Severina Vučković.

Sumira utiske posle burnog leta tokom kojeg se, uprkos raznim medijskim

spekulacijama, nije zaljubila u novog muškarca.

 

– Postoji snimak koji mi je rođaka iz Splita nedavno poklonila, intervju na Radio Splitu povodom izlaska moje prve ploče. Imala sam sedamnaest godina i kad me je voditelj pitao nešto u stilu kako doživljavam tridesete, ja sam odgovorila da su najbolje godine one u kojima sam trenutno. Menjala sam mišljenje u vezi s raznim stvarima, ali ne i o tome. Tako da vam odgovaram isto, najbolje su četrdesete i nikad se ne bih vratila nazad. Samo napred – prkosno će Seve na početku razgovora, poručivši da ništa, pa ni naša provokativna pitanja ne mogu da joj unesu nemir u svakodnevicu.

 

O prirodnom izgledu Severina kaže: „Neverovatno je koliko ljudi vole prirodne fotografije, neobrađene u foto-šopu, a mi se bez veze okružujemo profesionalnim šminkerima i frizerima trudeći se da izgledamo savršeno“.

 

– Mislim da profesionalni make-up krije naša lica, što je ponekad dobro. Sviđa mi se što me i štiti, jer lice bez šminke potpuno odaje ko si, bez sakrivanja otkrivaš svoje pravo ja.

 

– Za moj izgled najzaslužnije su genetska podloga i disciplina. Desi se da spavam samo četiri sata dnevno i sve stignem, niko nije zakinut. Potrebna sam svima i sinu i sebi i majci i prijateljima i publici, a to zahteva vreme. Ponekad idem nauštrb sebe pa spavam malo da bih sve stigla. Na primer, ne znam kad sam mirno sedela kod kuće i gledala televiziju, ali život mi je ispunjen – u dahu ističe Severina, koja svoju atraktivnost održava ravnotežom aktivnosti duha i tela.

 

– Poslednja dva meseca intenzivno se bavim aštanga jogom i to proglašavam najtežim ali i najboljim eliksirom za telo i dušu. Praktikovala sam je čitavo leto, nažalost, ne svakog dana – konstatuje Vučkovićeva koja, uprkos tome što joj trenutno nisu potrebne, nije protivnica estetskih intervencija.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Mama Severina od 40 leta!

Severina ima samo osnovnu školu?!

Severina tajno u Beogradu!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Severina: Najbolje su četrdesete”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump