Nataša: Volim Ljubu i učiniću sve da ga zaštitim!

Nataša: Volim Ljubu i učiniću sve da ga zaštitim!Nataša Bekvalac je odlučila da se vrati rukometašu Ljubi Jovanoviću, ali dugo nije želela to da prizna.

Kad smo videli Ljubu u jednom beogradskom klubu,

gde je došao da podrži Natašu na njenom nastupu, iskoristili smo priliku da je pitamo kako joj je u ljubavi s njim. A ona nam se stidljivo pravdala da tom vezom ne želi da skreće pažnju na sebe, ali ipak nam je priznala da rukometaša – voli!

– Svi pričaju da sam priznala vezu s Ljubom, a ja sam kao čovek stala u zaštitu nekoga koga veoma poštujem, ko mi je jako blizak i koga volim. To što javnost sada zna za nas nije ništa promenilo – niti mi je otežalo, niti olakšalo. Ne bih da previše pričam o tome jer to nije tema koja potresa društvo, a ja sebe ne smatram dovoljno važnom da bi se o tome pričalo – stidljivo kaže Nataša.

Kada je Nata izašla na binu, među prvima koji su ustali i aplaudirali bio je Ljuba

Pre izlaska na binu požalila nam se kako joj se povezivanje s raznim muškarcima u medijima negativno odražava na privatan život.

Nataša pred nastup

– Budući da sam majka, vrlo me remeti to što me mediji povezuju s raznim muškarcima. Imam roditelje, sestre i porodicu, pa me te priče ne zasmejavaju nimalo. One me i ne rastužuju, ali mi stvaraju pritisak i veliki teret koji nosim na leđima – rekla nam je atraktivna Novosađanka.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Razlog za razvod: Dača prevario Natašu?

Dača: Nataša mi je zabranila da zaposlim Ljubu!

Nataša strahuje za svoju bezbednost!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Nataša: Volim Ljubu i učiniću sve da ga zaštitim!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump