Ništa od razlaza Mirke i Vujadina!

Ništa od razlaza Mirke i Vujadina!Mirka Vasiljević i Vujadin Savić se ipak ne razilaze! Paparaco „Alo!“ uslikao je popularni par kako zagrljen napušta kuću u kojoj žive Vujadinovi roditelji. Glumica i fudbaler proveli su

petak po podne u porodičnoj kući Savićevih na Vračaru, gde su bili u poseti Duletu i Marini.

Sudeći prema fotografijama koje smo snimili, slike koje su pre nekoliko dana objavljene u medijima i na kojima nepoznata devojka naskače na Vujadina nisu uticale na odnos nevenčanih supružnika te da od razlaza nema ništa. Duže od dva sata zadržali su se kod Savićevih roditelja, kod kojih su došli bez dece.

Iako su na Duletovu adresu došli svako svojim automobilom, Vujadinovu rodnu kuću napustili su zajedno, to vidno raspoloženi. Saviću junioru je prašina koja se podigla zbog njegove navodne prevare očigledno bila lekcija da više nikuda ne ide bez Mirke kako ga ne bi zaskakale nepoznate devojke. Kako je krenuo, do kraja godine će moći da konkuriše za zlatnu papuču, pardon, kopačku.

Podsećanja radi, pre nekoliko dana je jedan nedeljnik objavio fotogafije na kojima je Vujadin u vrlo prisnim odnosima sa nepoznatom brinetom. Mirka od tada nije davala objašnjenja u vezi s tom temom jer ne želi da sa širom javnošću deli intimu.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Mirka će se poroditi u Francuskoj!

Mirka i Vujadin doveli sina Andreja u Beograd!

Kako Mirka i Vujadin provode vreme


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ništa od razlaza Mirke i Vujadina!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump