Nikolina nikad zgodnija

Nikolina nikad zgodnijaSamo mesec dana otkako se porodila po drugi put, Nikolina Pišek izgleda kao prava manekenka!

Naime, voditeljka se pojavila ispred zgrade B92, a žene koje su je ugledale sa

oduševljenjem su joj prišle diveći se njenoj vitkoj liniji, što je zabeležio i naš paparaco.

Kako su najiskreniji komplimenti oni koje žena uputi ženi, Nikolina je slučajne prolaznice saslušala, porazgovarala sa njima, a onda ih je u znak zahvalnosti izgrlila i ljubazno se zahvalila na divnim rečima. S obzirom na to da Pišekova važi za damu sa stilom, ona je i ovoga puta pokazala novi modni trend tako što je spojila crno i teget.

Elegantni crni kaput naglasio je njen uzani struk, dok su teget čizmice sa visokom potpeticom još više istakle njene vitke noge. Tip-top našminkana i skockana, Nikolina se pozdravila i rastala sa prolaznicama, a zatim se uputila ka zgradi u kojoj je zaposlena.

– Uvek sam bila vitka, a u trudnoći se nisam posebno ugojila jer sam vodila računa o ishrani. Prvenstveno sam mislila na bebu, kojoj sam putem zdrave hrane obezbedila sve ono što joj je najpotrebnije za razvoj – rekla je lepa voditeljka za naš list.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nikolina: srećna sam, Saša me je zaprosio!

Nikolina otela separe Đokoviću!

Nikolina i Saša zajedno i u pesmi!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Nikolina nikad zgodnija”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump