Udaje se Slavica Ćukteraš!

Udaje se Slavica Ćukteraš!Slavica Ćukteraš i Vlada Avramov venčaće se krajem maja u Novom Sadu.

Ovaj par uveliko priprema svadbu za 200 ljudi pred kjima će se zareći na večnu ljubav.

– Slavica već duže vreme boravi kod Vlade u Italiji, tako da svakodnevno razgovaraju o svadbi. Odlučili su se za maj zato što se njemu tada završava prvenstvo, pa će biti slobodni, a i većina njegovih prijatelja je u tom periodu slobodna. Oboje su izabrali kumove. Vladi će kum biti dugogodišnji prijatelj Mladen, dok će Slavičina kuma biti njena prijateljica – govori dobro obavešteni izvor.

Kako saznajemo, svadba će biti upriličena u jednom poznatom novosadskom restoranu. Slavica uveliko gleda venčanice i razmišlja o dekoraciji jer želi da tog dana sve prođe u najboljem redu.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo pevačicu, ali je do zaključenja broja bila nedostupna na broj poznat redakciji.

Podsećanja radi, Slavica i Vlada počeli su da se zabavljaju sredinom 2013. godine, a verili su se nakon samo devet dana veze. Godinu dana kasnije, raskinuli su uz Slavičin izgovor da je daljina učinila svoje. Nekoliko meseci kasnije, shvatili su da ipak ne mogu jedno bez drugog i pomirili su se. Zbog ljubavi prema Vladi, Slavica je zapostavila karijeru i preselila se u Italiju, gde trenutno živi sa njim.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Verili se Slavica Ćukteraš i Vlada Avramov!

Slavica Ćukteraš otvara salon lepote!

Slavica Ćukteraš bez šminke!


Tagovi: [ ]

Jedan komentar na “Udaje se Slavica Ćukteraš!”

  • merima
    25 jula, 2017, 18:13

    kada ce p.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump