Za sve je kriva svekrva?

Za sve je kriva svekrva?Iako ni Ronaldo ni Irina nisu zvanično potvrdili da je njihova veza završena.

Ipak postoje jasne indicije da stvari između njih dvoje nisu više savršene kao što su nekada

bile.

Naime, najpre je lepa manekenka izostala na ceremoniji dodele Zlatne lopte koju svake godine organizuje FIFA, a koju je po treći put dobio upravo Kristijano Ronaldo. Umesto nje, proslavljenog fudbalera na ceremoniji su pratili njegova mama Dolores i sin Kristijano Junior.

Potom je Irina odbila da se pojavi na rođendanskoj proslavi iznanađenja koju je Ronaldo u rodnom gradu, organizovao za 60. rođendan svoje majke Dolores, prenosi Dejli mejl.

Takođe, strani mediji su već pisali kako se lepa manekenka i mama proslavljenog fudbalera nikako ne slažu, pogotovo jer Dolores ne smatra da je Irina dovoljno dobra za njenog sina.

-Ona želi da njen sin bude sa nekim ko će se posvetiti malom Kristijanu Džunioru, i ko će ulogu majke ozbiljno shvatiti, a to Irini nije prioritet- prenosi Dejli mejl.

A kao poslednji kruski dokaz, da je ovoj vezi došao kraj bio je Irinin dramatični prošlonedeljni gest – kada je svog dečka prestala da prati na Tviteru.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Irina opet srećno zaljubljena!

Kristijano Ronaldo drugi put tata?

Irina i Sava više nisu zajedno?!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Za sve je kriva svekrva?”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump