Bregović ne može u Kijev jer je nastupao na Krimu!

Bregović ne može u Kijev jer je nastupao na Krimu!Uprava koncertne dvorane „Stereo Plaza“ odlučila je da otkaže nastup Bregovića.

Koji je bio planiran za 16. maj – prenosi ukrajinsko izdanje „Novog vremena“.

Organizatori još nisu izdali službeno obaveštenje, a mediji pretpostavljaju da bi uzrok otkazivanja koncerta mogao da bude nedavni Bregovićev nastup u Sevastopolju.

Bregović je ranije izjavio da je na Krimu već bio, da je zavoleo prirodu Krima i lokalne stanovnike. On je u Sevastopolju predstavio album pod nazivom „Šampanjac za Cigane“.

– Na Balkanu uvek osećamo veličanstvenost koja dolazi iz Rusije. Čini mi se da je Zapad oduvek osećao izvesnu paranoju tim povodom. Nadam se da će to proći – izjavio je Bregović za ruske medije.

Prema njegovoj oceni, „kada stranac dolazi u Rusiju, još na aerodromu oseća istoriju. Odmah se seti Puškina, Dostojevskog, Crvene armije…“K

– Ruske devojke nisu samo jednostavno lepe već čovek od njih očekuje da će odmah sesti za klavir i odsvirati Rahmanjinova – objasnio je Bregović, a prenosi „Ruski vesnik“.

Na pitanje plaši li se sankcija zbog nastupa na Krimu, Bregović je odgovorio: „Ma, svejedno mi je!“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kusta: Ma, Brega je jedna obična budala“!

Goran Bregović osuo paljbu na Emira Kusturicu!

Srbija na Eurosongu sa Bregovićevom pesmom


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Bregović ne može u Kijev jer je nastupao na Krimu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump