Lukas: Neću da se mirim s Tigrom!

Lukas: Neću da se mirim s Tigrom!Naime, Lukas je izjavio da je ovaj biznismen „običan paćenik koji se ne kupa i smrdi kao crknuta puma“.

I pored namere sudije da pomiri zaraćene strane, to se nije

dogodilo.

Nekadašnji prijatelji su se na ročištu pojavili oko podneva u pratnji advokata, ali i članova obezbeđenja. Iako su mirno saslušali uvodnu reč sudije, nisu pristali na njegov predlog da se pomire i tako vansudskim putem zaključe ovaj slučaj.

– Pristajem na pomirenje samo pod uslovom da mi se Lukas javno izvini za uvrede koje mi je uputio – rekao je Dejan, ali je pevač ostao pri svojoj izjavi, i ne pada mu na pamet da se javno izvinjava.

 

Sudija, očigledno razočaran nemogućnošću da pomiri sukobljene strane, samo je prokomentarisao:

– To znači da će sudski veštaci morati da utvrde da li Popović, kao što stoji u navodu Aleksandra „smrdi kao crknuta puma“, što je nemoguće istražiti – našalio se predsedavajući.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Aca Lukas ismevao Karleušu!

Nemeš: Ne mirim se sa bivšima!

Lukas: Umreću kad ja budem hteo!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Lukas: Neću da se mirim s Tigrom!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump