Rolingtonsi najavili turneju!

Rolingtonsi najavili turneju!Kako prenosi AP, Mik Džeger, Čarli Vots, Kit Ričards i Roni Vuds će sve koncerte u okviru turneje „Zip Code“ održati na stadionima.

A svoj prvi nastup imaće 24. maja u San

Dijegu.

Rok veterani su poslednji put svirali na stadionima u Severnoj Americi 2006, tokom turneje „Bigger Bang Tour, ali su na turneji „50&Counting“, 2012. i 2013, kojom su obeležili pola veka na sceni, svirali u arenama.

– Volimo da budemo na proputovanju i sjajno je vratiti se u Severnu Ameriku – izjavio je Ričards, dodajući da „jedva čeka da se ponovo popne na scenu“.

A scena će, prema najavama, biti zaista spektalularna, sa delom koji će ulaziti duboko u publiku, video ekranima i specijalnim efektima podržanim najsavremenijom tehnologijom.

 

U okviru turneje „Zip Code“, koja se poklapa sa godišnjicom izdanja njihovog kultnog albuma „Sticky Fingers“, na kojima su hitovi poput „Brown Sugar“ i „Wild Horses“, Stonsi će svirati u Dalasu, Kolumbusu, Mineapolisu, Atlanti, Orlandu, Nešvilu, Pitsburgu, Milvokiju, Kanzas Sitiju, Raliju, Indijanapolisu, Detroitu, Bafalu i Kvebeku.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


„Stonsi“ kreću ponovo na turneju!

Mik Džeger: „Stonsi“ će opet na turneju

Guns’N’Roses odlažu turneju za jesen?


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Rolingtonsi najavili turneju!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump